Ontstoppen Sint Oedenrode

Wij ontstoppen uw verstopping!

Wij helpen u graag!

Ontstoppen Sint Oedenrode

Ontstoppen Sint Oedenrode? Een verstopping is een klus waar niemand op te wachten. Het komt soms ook op de meest ongelegen momenten. Gelukkig kunt u op zo’n moment rekenen op de hulp van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode.
Onze ontstoppers hebben veel kennis en vele jaren ervaring. Daarnaast zijn zij uitgerust met ontstoppingsapparatuur waarmee elke verstopping snel en vakkundig opgelost kan worden. Het maakt ons dus niet uit wat voor verstopping u heeft, wij kunnen u helpen.

Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode kan u daarnaast helpen bij een leidingbreuk, rioolverzakking, of de aanleg van nieuwe riolering. Het maakt niet uit wat voor afvoer- of rioolprobleem u heeft, onze loodgieters komen zo snel mogelijk bij u langs om u te helpen.

Bent u op zoek naar een ervaren ontstoppingsbedrijf? Maak dan een afspraak met Ontstoppen Sint Oedenrode via 0413 450 392!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Ontstoppingsdienst Sintoedenrode

Services

Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

0413 450 392

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Sint Oedenrode. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsbedrijf

Werkwijze Ontstoppingsdienst

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Sint Oedenrode en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode

Een verstopping verhelpen is niet altijd makkelijk. Vaak is de blokkade simpelweg te hardnekkig om zelf te verhelpen. Dan heeft u professionelere ontstoppingsapparatuur nodig. Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode beschikt over deze machines en wilt u hier graag bij helpen!
Onze veermachine kan eenvoudig de hele afvoer en het riool ontstoppen. Daarnaast beschikken wij over een machine die met hoge druk de binnenwanden kan schoonspuiten. Zo weet u zeker dat u geen last meer heeft van verstoppingen of een rioollucht.

Wij beschikken over een rioolcamera voor de klussen waarbij het nodig is om de afvoeren en het riool van binnen te inspecteren. Zo kunnen wij de staat van de afvoerbuizen en riolering beoordelen en de precieze locatie van elk probleem opsporen en verhelpen.

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode is heel Sint Oedenrode en de nabije omgeving. Het maakt echt niet uit als u buiten Sint Oedenrode woont, wij hanteren geen voorrijkosten en komen u zo snel mogelijk helpen!

Heeft u last van een verstopping? Of heeft u een ander afvoer- / rioolprobleem? Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode staat voor u klaar! Bel voor een afspraak via 0413 450 392.

Sintoedenrode Ontstoppen Riool
Ontstoppen Gootsteen Sintoedenrode

Jaren Ervaring

Ontstoppen Wc Sintoedenrode
Afvoer Ontstoppen Sintoedenrode

Waaraan te herkennen

Een verstopping herkennen

U kunt een verstopping op verschillende manieren herkennen. Toch is dit niet altijd even makkelijk om het verschil te merken omdat een verstopping meestal ontstaat in de loop der tijd. Daarnaast is het een feit dat geen één verstopping hetzelfde is, elke blokkade is anders.
U kunt een verstopping herkennen aan water dat slecht doorloopt of water dat blijft staan in de goosteen, wastafel, wc, douche, bad of elektrische apparaten zoals vaatwasser en wasmachine.

Het water kan ook omhoog komen in bepaalde afvoeren met bepaalde acties. Denk bijvoorbeeld aan water dat omhoog komt in de gootsteen tijdens het afpompen van de vaatwasser. Of water dat in de douche omhoog komt bij het doorspoelen van de wc.

Dan is het nog mogelijk dat de verstopping gepaard gaat met een nare rioollucht in huis of een borrelend geluid uit de afvoer. Ook dit zijn signalen van een (beginnende) verstopping in één of meerdere afvoeren.

Herkent u één van deze voorbeelden? Onderneem dan snel actie voordat de verstopping zo erg is dat u geen gebruik meer kunt maken van de afvoer. Is de afvoer al helemaal verstopt? Neem dan gerust contact op met onze ontstoppingsdienst.

Verstoppingen zijn vaak lastig om zelf op te lossen omdat veel verstoppingen zich diep in het riool bevinden. Dan zijn professionele machines nodig om het probleem te verhelpen. De ontstoppers van Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode helpen u graag. Bel voor een afspraak via 0413 450 392.

Een beginnende verstopping

Een ontstaan van een verstopping

De meeste verstoppingen beginnen als een kleine ophoping. Deze kleine ophoping wordt steeds groter totdat hij zo groot is dat het water er niet meer langs kan stromen. Op dit moment zit uw afvoer of riool helemaal verstopt en kunt u er geen gebruik meer van maken.
Zo’n ophoping bestaat vaak uit haren, vet, olie, etensresten, zeepresten, etc.. Dit zien we vaak bij verstoppingen in de gootsteen, wastafel, douche of gootsteen. Hier is vaak aan het begin nog niks van te merken, pas later wanneer de ophoping groter wordt.

Het kan ook zijn dat een verstopping plotseling ontstaat. Denk aan een wc verstopping die ineens ontstaat door het doorspoelen van te veel wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Dit zit dan meestal klem in de zwanenhals van de wc.

De kans op afvoer- rioolproblemen wordt ook groter wanneer er sprake is van verouderd afvoer- en rioleringssysteem. Vroeger werd riolering bijvoorbeeld aangelegd met gresbuizen. Boomwortels kunnen hier makkelijk doorheen groeien en voor een verstopping zorgen.

Een verkeerd aangelegde afvoerbuis of riolering is tot slot ook nog een oorzaak van het ontstaan van een verstopping. Het is mogelijk dat buizen niet goed op elkaar aansluiten of dat er onnodig veel bochten zijn gebruikt om buizen te verbinden.

Heeft u een verstopping waar u de hulp van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode voor nodig heeft? Neem dan snel contact op voor een afspraak via 0413 450 392.

Sintoedenrode Wc Ontstoppen
Gootsteen Ontstoppen Sintoedenrode
Sintoedenrode Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Sintoedenrode

Ga zelf aan de gang!

Zelf de verstopping verhelpen

Sommige mensen proberen zelf hun verstopping te ontstoppen. Dit blijkt echter vaak een lastige klus te zijn. Voor de mensen die het toch willen proberen hebben we hieronder een aantal methodes beschreven.

Zodra u de verstopping gevonden hebt, is het van belang eerst te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. De verstopping kan erg diep in het riool zitten, dan is het lastig om de blokkade zelf te verhelpen.

Vervolgens moet u zich afvragen wat de oorzaak van de verstopping is. Een ophoping van vet, etensresten, etc. moet op een andere manier ontstopt worden dan een blokkade van teveel wc papier.

Laat u de afvoer of het riool liever ontstoppen door een ervaren vakman? Begrijpelijk! Neem gerust contact op met Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode op 0413 450 392.

Ontstoppingsmethodes

Manieren om een riool te ontstoppen

Wilt u het riool zelf proberen te ontstoppen? Speciaal voor u hebben onze loodgieters een selectie gemaakt van de beste methodes. Hopelijk lukt het u hiermee om de verstopping te verhelpen.

Lukt u het niet om de verstopping zelf te verhelpen? Of wilt u misschien wat meer informatie ontvangen? Dat begrijpen wij goed. In dat geval kunt u contact opnemen met een professional van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode via 0413 450 392.

Sintoedenrode Ontstoppingdienst
Sintoedenrode Ontstoppen Gootsteen
Ontstoppen Wc Sintoedenrode
Wc Ontstoppingsdienst Sintoedenrode

De ouderwetse ontstopper

Verstopte wc ontstoppen met de plopper

Het gebruik van een ouderwetse plopper is een goedkope en eenvoudige manier om uw verstopte afvoer te ontstoppen. Hieronder leggen wij u de verstopte wc kunt ontstoppen met de plopper.

Stap 1: Maak de plopper flexibel door het rubber een tijdje onder een warme kraan te houden.wordt. Hierdoor sluit de plopper beter aan op de afvoer.

Stap 2: Zet de plopper op de wc en beweeg de steel van de plopper op en neer. Hierdoor ontstaat er zuigkracht waardoor de verstopping hopelijk loskomt. De verstopping is niet verholpen na één keer ploppen. Daarom raden we u aan dit een aantal keer te herhalen.

Stap 3: Gelukt? Dan raden wij u aan om de afvoer nog even door te spoelen met emmer met warm water en een lepel afwasmiddel.

Soda en azijn

Afvoer ontstoppen met soda en azijn

De praktijk heeft al meerdere keren uitgewezen dat een ontstopping met soda (zuiveringszout) goed werkt wanneer uw afvoer verstopt zit door een ophoping van vet, etensresten, zeepresten en ander vuil.
Soda is daarom een goede ontstoppingsmethode voor verstoppingen in een gootsteen, wastafel of doucheputje. Daarnaast kunt u het natuurlijk ook proberen wanneer een andere afvoer verstopt zit. Hieronder leggen wij u de afvoer kunt ontstoppen met soda en azijn:

Stap 1: Vul een emmer met warm water en gooi hier zuiveringszout bij. Wij raden u aan de soda eerst aan te mengen met azijn. Dit versterkt de werking van het zout. Dit doet u eenvoudig door een klein glas te vullen met azijn.

Stap 2: Giet dit samen langzaam in de verstopte afvoer. U krijgt het beste resultaat wanneer u dit een aantal uren of een nacht laat inwerken.

Stap 3: Controleer of het gelukt is door de kraan te laten lopen of een emmer met warm water door de afvoer heen te spoelen.

Sintoedenrode Afvoer Ontstoppen
Afvoer Ontstopping Sintoedenrode
Sintoedenrode Ontstoppen Riool
Riool Ontstoppen Sintoedenrode Veermachine

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met een ontstoppingsveer

Het gebruik van een ontstoppingsveer is een goede methode wanneer u te maken hebt met een hardnekkige verstopping in uw riool.
Deze methode is echter niet zonder risico. Het is namelijk zeer eenvoudig om schade aan te richten aan de afvoer omdat het een stalen veer is en de afvoerbuizen meestal gemaakt zijn van kunststof. Hieronder leggen wij u uit hoe u het riool kunt ontstoppen met een veer:

Stap 1: duw het uiteinde van de veer in de afvoer.

Stap 2: Duw de veer voorzichtig verder. U kunt lang bochten manoeuvreren door op gevoel te draaien en te duwen met de veer.

Stap 3: Verstopping bereikt? Maak de verstopping los door voorzichtig te duwen, trekken en draaien aan de veer.

Stap 4: Controleer of het gelukt is door de kraan te laten lopen of een emmer met warm water door de afvoer heen te spoelen.

Hogedrukreiniger

Verstopping verhelpen met een hogedrukreiniger

Het gebruik van een hogedrukreiniger is een methode die geschikt is voor verstoppingen waarbij het water nog enigszins doorloopt. Anders komt al het water weer naar boven gespoten en heeft u kans op waterschade.
Wilt u het toch proberen? Hieronder leggen wij u uit hoe u de verstopping kunt verhelpen met een hogedrukreiniger.

Stap 1: Stop het uiteinde van de hogedrukreiniger zo diep mogelijk in de verstopte afvoer.

Stap 2: Spuit een aantal seconden om te controleren of de afvoer nog voldoende doorstroming heeft van water. Stop direct als dit niet het geval is.

Stap 3: Spoel de afvoer een aantal minuten flink door.

Riool Ontstoppingsbedrijf Sintoedenrode
Sintoedenrode Ontstoppingbedrijf
Sintoedenrode Riool Verstopt
Sintoedenrode Verstopping Riool

Pas op!

Gebruik geen chemische ontstopper

Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode raadt het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen af. Deze middelen bevatten namelijk veel chemicaliën die een bijtende werking hebben. Dit is schadelijk voor de afvoer, uzelf, en het milieu.
De bijtende werking van de chemicaliën is zo krachtig dat de binnenwanden van de afvoer aangetast worden. Ook kunt u een chemische verbranding krijgen als u het middel op uw huid krijgt en daarnaast komen er veel dampen vrij die schadelijk zijn om in te ademen.

De middelen werken vaak ook helemaal niet goed. Wij komen dagelijks bij mensen die de verstopping al tevergeefs geprobeerd hebben op te lossen met verschillende soorten middelen.

Al deze chemicaliën moeten ook weer weggespoeld worden door het riool. Hierdoor wordt het rioolwater onnodig vervuild. Daarnaast wordt de waterzuivering en het milieu belast met de afbraak van deze chemicaliën.

Wilt u de hulp van een ontstopper met jarenlange ervaring? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode op 0413 450 392. Onze monteurs komen u graag helpen!

Jarenlange ervaring

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Zit uw riool of afvoer verstopt? Of wilt u uw riool laten vervangen? Neem dan gerust contact op! De vakmannen van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen.
Onze gecertificeerde vakmannen beschikken over speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Voor spoedgevallen kunt u Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode 24 uur per dag, 7 dagen in de week telefonisch bereiken.

De kwaliteit van onze service staat centraal en wij zorgen voor een professionele afhandeling van uw verstopte riool. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode via 0413 450 392.

Sintoedenrode Riool Verstopping
Gootsteen Ontstopping Sintoedenrode

Transparant

Tarieven Ontstoppingsdienst

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 0413 450 392

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen Sint Oedenrode

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode!

Afvoer Ontstoppen Sint Oedenrode

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Sint Oedenrode

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Loodgieter Sint Oedenrode

Op zoek naar een loodgieter die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Neem contact op!

Gootsteen Ontstoppen Sint Oedenrode

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode

Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode is al sinds 1992 actief in het verhelpen van allerlei afvoer- en rioolproblemen. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het ontstoppen van verstoppingen. Inmiddels hebben wij al duizenden particulieren en bedrijven blij gemaakt.

Met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Sint Oedenrode bent u verzekerd van een professionele ontstopping. Op locatie onderzoekt onze vakman als eerst de situatie waarbij twee vragen beantwoordt worden: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Onze vakman maakt vervolgens een prijsopgave met een schatting van de arbeidstijd en de machines die ingezet worden. Zodra u akkoord bent, gaan wij direct aan de slag.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode inschakelen voor een verstopte afvoer of een verstopt riool? Of kampt u met een ander riool- of afvoerprobleem? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode via 0413 450 392 om uw klus te bespreken en een afspraak te maken.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode te werk?
Tijdens het bezoek van onze monteur wordt eerst de situatie onderzocht. Er wordt gekeken naar waar de verstopping zich bevindt en hoe dit het best opgelost kan worden.

De monteur van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode maakt vervolgens een prijsopgave waarin de arbeidstijd en eventuele materiaal- en machinekosten worden vermeld. De monteur start de werkzaamheden pas zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo hopen wij vervelende financiële verrassingen te voorkomen.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 0413 450 392.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja, dat kan. Wij adviseren echter wel om uw situatie eerst te bespreken. De kans is groot dat een verstopping terugkeert als deze niet goed ontstopt is.

Om een afspraak te annuleren kunt u bellen naar 0413 450 392.

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het tijdsblok wat er met u afgesproken wordt tijdens het inplannen van de afspraak.

Wij werken met tijdsblokken omdat het kan verschillen hoe lang een klus duurt. Soms loopt een klus iets uit en soms gaat het sneller dan verwacht. Mocht de monteur later zijn dan het afgesproken tijdsblok, dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Hoe lang een ontstopping duurt is afhankelijk van de ernst van de verstopping. Het is daarom lastig zeggen hoe lang een ontstopping gemiddeld duurt maar over het algemeen lukt het om de verstopping binnen de eerste 30 minuten te ontstoppen.

Hoe lang het ongeveer gaat duren kan de monteur op locatie beoordelen. Voor het maken van de prijsopgave wordt er dan een inschatting gemaakt van de benodigde arbeidstijd. De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave.

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
De kosten van het verhelpen van een verstopping zijn van te voren lastig in te schatten. Dit is afhankelijk van; de ernst van de verstopping, de benodigde arbeidstijd, machinekosten, en eventuele inspecties of uitgevoerde reparaties.

Op locatie maakt de monteur van te voren een vrijblijvende prijsopgave. Als u akkoord bent gaat onze monteur aan de slag met de werkzaamheden.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme tarieven. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt betalen via pin, tikkie, IDEAL-link of contant. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een contactloze betaling. Dit is veilig en makkelijk.
Ontvang ik een factuur?
Na onze werkzaamheden ontvangt u een mail met daarin de factuur.

Voor vragen over een factuur kunt u contact opnemen via 0413 450 392.

Zit er garantie op de ontstopping?
U heeft garantie als dit door de monteur wordt aangegeven na het uitvoeren van de werkzaamheden. Wanneer er iets mankeert aan de afvoer of de riolering, dan is het voor ons niet mogelijk om garantie te geven.

Neem gerust contact contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode via 0413 450 392 als u last heeft van een terugkerende verstopping.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode uit?
Ontstoppingsdienst Sint Oedenrode is gespecialiseerd in het verhelpen van verstoppingen. Het maakt niet uit welke afvoer verstopt zit, wij kunnen elke verstopping ontstoppen.

Wij kunnen u ook helpen bij stankoverlast met een rioolreiniging. Daarnaast kunnen wij een rioolinspectie uitvoeren in geval van een leidingbreuk, verzakt riool, of om de staat van afvoer en riolering te controleren.

Wij kunnen de riolering ook repareren of vervangen. Onze vakmannen weten door alle opgeloste rioolverstoppingen hoe belangrijk het is dat de riolering goed gelegd wordt om blokkades te voorkomen.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Wij zijn werkzaam in Sint Oedenrode en omgeving. Het maakt verder niet uit of u in het centrum van Sint Oedenrode zelf woont of in de omgeving, wij doen niet aan voorrijkosten!